h1

Stainless style

3 december 2009

Flytten till Majorna är fortfarande tre dagar bort, men jag har tjuvstartat den lite genom att köra över smågrejer – mest för att jag inte kan låta bli att titta till den nya lägeheten.

Och varje gång jag kliver in genom ytterdörren händer något i min kropp som jag aldrig kommer att tröttna på: tre av fem möjliga sinnesorgan registrerar omedelbart samma upplevelse – ny! Luktar ny, ser ny ut, och känns ny när jag rör vid den.

Direkt från fabriken-ny.

Bra grejer. Jag lovar att rapportera när övriga sinnen som hörsel och smak (och om jag känner för att slå på stort, balanssinnet) har testats och tillfredsställts.

Just nu är jag dock alltför upptagen med att strosa runt i lägenheten och njuta av alla skinande, blanka detaljer och oanvända faciliteter. Och att gå på upptäcksfärd i dess (i jämförelse med min gamla etta) enorma outforskade ytor.

Annonser

2 kommentarer

  1. Vi har köpt en ny – begagnad soffa. Från Danmark: Den är röd. Vill du ha tre soffor i ditt vardagsrum är det bara att säga till. Go Mormor i Majorna!


    • Låter fint, får komma över och provsitta den endera dagen. Väldigt lockande att gå helt mormor på min nya lya, men det ligger närmare till hands att jag slänger ut den lilla i stället.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: