h1

En stilla undran

19 april 2009

Vad i all världen (och nu menar jag den där stora, vida världen) gör GP’s tv-krönika i  del 2? Placerad mitt bland sportartiklarna ser den lika förvirrat malplacerad ut som Peter Harryson i Debatt. Bara mindre röd i ansiktet, förstås.

Är tanken att krönikan bara skall handla om sport på söndagar och därför kastas den in mitt i fotbollsuppslaget?  Lite som med Sarah Britz krönikor, som kan hängas på vilka artiklar som helst och fylla ut en sida.  Jag är inte så säker på att det är en speciellt bra idé, GP.

Apropå Sarah Britz, har ni tänkt på det förresten? Hon dyker upp lite överallt och ingenstans i GP,  som en liten kommentar till en annan text. Spelar ingen roll om artikeln handlar om amorteringar, säljakt eller supande tonåringar: Sarah har en krönika om det, lite livserfarenhet att dela med sig av.  Inget ont menat här nu, jag är bara imponerad. Ofta när jag ögnar igenom tidningen och stöter på en längre livsstilsartikel om, säg, olika sätt att klä om sin soffa på, ashrams i Indien eller var den bästa djuphavsdykningen finns, så hinner jag tänka – snabbare än ögat sveper över uppslaget – ”Ja men det HÄR kan inte Britz ha en krönika om i alla fall!”.

Oftast har jag fel. Sarah Britz har redan varit där, gjort det och gör det igen i morgon.

Och nästa vecka har hon en färdig krönika om det.

Bara inte i sportdelen än så länge, men det kommer nog det också, GP verkar ha grejer på gång nu. Och startskottet verkar vara att Rylander skriver på sporten. Jag är, som sagt,  inte så säker på att det är en speciellt bra idé.

Annonser

3 kommentarer

  1. Hm. Har nog själv missat att jag skrivit om säljakt och amorteringar. Men det kommer kanske, ja, nog alldeles säkert. Dock ligger amorteringar närmre till hands…:-))


  2. Det kan nog stämma, Sarah, om säljakten och amorteringarna, höftade till lite där bara. Men det känns som att alla skriver dystra texter om amorteringar och räntor i dessa krisande, bankrupta och varslande tider, därför hoppas Två famnar på djuphavsdykning i stället!

    Men stilla nu vår nyfikenhet: hur i hela världen hittade du hit?


    • jag är så inihelvete nyfiken att jag googlar mitt namn ibland. Hybris, ja kanske!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: