h1

Exponentiell självbild

10 februari 2009

Många hör av sig till bloggen och undrar vilken seriefigur jag blivit mest lik sedan jag började träna på gym. Svaret är faktiskt (en smula överraskande kanske): Skalman.

Anledningen är inte en av träningen utvecklad narkolepsi, eller dramatiska hudfärgsförändringar, utan en hunger som måste stillas till varje pris.

Det kanske inte låter så mycket Skalman; många seriefigurer blir ju hungriga (för att inte tala om alla dessa människor), men jag har en känsla av att Skalman och jag skulle ta lika illa upp av att missa ett näringsrikt mellanmål. Skillnaden mellan oss är förstås att han aldrig har gjort det, mig veterligen.

Jag gör mitt bästa för att leva upp till Skalmans höga nivå där och bär med stolthet en frukt  i jackfickan. Eller tar med mig något extra till jobbet i ett litet knyte som jag försiktigt lastar in i min gröna bil. Min nästan skalmangröna bil.

Som jag i och för sig, när ingen hör, faktiskt brukar kalla hulkengrön.

Annonser

2 kommentarer

  1. Jona tycker du är lik Nicke, utseendemässigt alltså. Till skillnad från Spirou är Nicke lite muskulös. Tur att det inte var Gaston, eller Ferom.


  2. Eller Lamholt.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: